Φορτηγό μετακόμισης Ιντερκοντορ και αποθήκη logistics

Intercontor: Εθνικές και Διεθνείς Μεταφορές από το 1960

Γενικός Διευθυντής: Βέρνερ Χέρμαν

Η ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΟΡ ιδρύθηκε το 1960 και είναι δια-μεταφορική εταιρεία με σύγχρονες εγκαταστάσεις 1000 μέτρα από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» επί της Αττικής οδού. Το υποκατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη εγκαινιάστηκε ήδη το 1961.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει οδικές ομαδικές μεταφορές δίνοντας προτεραιότητα στην Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Σουηδία, Ισπανία, Κύπρο. Εξυπηρετεί επίσης με πολυετή πείρα αεροπορικές, θαλάσσιες και σιδηροδρομικές μεταφορές βασιζόμενη σε ένα εξαιρετικό δίκτυο ανταποκριτών σε σχεδόν κάθε πόλη του κόσμου. Παρέχουμε ευκολίες στους πελάτες μας σε θέματα εκτελωνισμού, αποθήκευσης και κατ' οίκον παραδόσεις.

Στόχος & αξίες

Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΟΡ φροντίζουν να εξυπηρετούν πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες και πελάτες τους είτε βρίσκονται αυτοί εντός ή εκτός Ελλάδος και να σέβονται την εργασία και προσπάθεια του άλλου.

Ο ρόλος της εταιρείας

Όλες οι μεταφορές (εθνικές και διεθνείς) απαιτούν έναν προσεκτικό σχεδιασμό, σημαίνει έλεγχο της σωστής επιλογής του μεταφορικού μέσου, έλεγχο του οδοστρώματος, των γεφυρών, της επιλογής των εργαλείων φόρτωσης και εκφόρτωσης, των αποθηκών, κ.α. Η εφοδιαστική αλυσίδα δεν θα πρέπει να παρουσιάζει αδύνατα σημεία.

Η πολυετή πείρα των ανθρώπων της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα βοηθά έμμεσα και στην ανάπτυξη επενδύσεων στην Ελλάδα.
Φορτηγό μετακόμισης Laupheim 1865 και ομάδα Ιντερκοντορ σήμερα.

Ιστορία

Οι ρίζες της ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΟΡ πρέπει να αναζητηθούν στο έτος 1865 στο Laupheim της Νότιας Γερμανίας, όταν ιδρύθηκε εκεί η μεταφορική εταιρεία «Spedition Hermann».

Το 1960/61 ίδρυση της ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΟΡ από τους Werner και Βασιλική Hermann στην Αθήνα (στην οδό Ακαδημίας) που αμέσως δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο των διεθνών μεταφορών φροντίζοντας την ομαλή μεταφορά (εισαγωγή, εξαγωγή), φύλαξη και διανομή εμπορευμάτων.

Σήμερα τα κεντρικά γραφεία και η αποθήκες βρίσκονται σήμερα μόνο 1000 μέτρα πριν από το αεροδρόμιο "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", επί της Αττικής Οδού, θέση Καμιλάφι του δήμου Κορωπίου (19400 ΤΚ).

INTERCONTOR HOLLAND BV
Το 1989 δημιουργία υποκαταστήματος στην Ολλανδία. Το 2011 έγινε μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Seacon Logistics BV με την οποία υπάρχει πολυετή και αποκλειστική συνεργασία σε όλους τους τομείς των μεταφορών και logistics μεταξύ της Ελλάδος και της Ολλανδίας.

HERMANN INTERNATIONAL HOLDINGS BV
Ολλανδία (από το 1992) (επενδυτική και εμπορική εταιρεία)